Pieter Kaya - Manager Finance & Administration bij Stage

Joop van den Ende is een grote naam in live entertainment. Zijn passie heeft hij vanaf de grond uitgebouwd tot het huidige Stage Entertainment. In de Europese markt is Stage een grote speler, maar ook wereldwijd is Stage een fenomeen op het gebied van live entertainment producties.

Pieter Kaya vervult de rol van Manager Finance & Administration bij Stage met veel plezier. ‘Geen dag is hetzelfde in de entertainmentwereld. Je moet kort op de bal zitten en snel schakelen’ zegt hij. ‘Daarnaast is het onwijs gaaf om samen hard te werken aan het behalen van succes!’. Pieter heeft in zijn tijd bij Stage veel unieke en mooie momenten meegemaakt. Zijn favoriete herinnering is de première van Disney’s The Lion King. ‘Tijdens de openingsscene The Circle of Life kwamen allerlei “dieren” door de hele zaal van het theater lopen. Dit was een kippenvelmoment.’ Pieter – en de hele Stage organisatie - zijn terecht extra trots op de zelf ontworpen en doorontwikkelde producties, zoals bijvoorbeeld ook The Bodyguard.

Pieter ervaart de samenwerking met HighQ als heel fijn. HighQ voelt precies aan wat voor ‘type’ bij Stage past. Daarnaast denkt HighQ mee met Stage. HighQ’ers onderscheiden zich doordat ze commercieel zijn, mondig en durven door te vragen. Het zijn (veer)krachtige en vlotte personen. Tot slot vindt Pieter Kaya dat de begeleiding vanuit HighQ sterk is. ‘Er is veel contact en ook de aandacht na het afronden van de opdracht is erg goed’.

Reageren Laat ons weten wat je vindt van deze blog. Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplicht.
Naam *
E-mail (wordt niet getoond op de website) *
Reactie *

De schrijver

HighQ Talk
Neem contact op

Recente artikelen van HighQ Talk

Populair