HighQ breidt dienstverlening uit met EQili
Product
Peter van Herk

Op 12 juni heeft HighQ een nieuwe samenwerking getekend met EQili. EQili biedt online softwareoplossingen om financiële afsluitingsprocessen te optimaliseren. Door deze samenwerking kan HighQ haar klanten nog meer ontzorgen en in hun behoeften voorzien.

HighQ Interim, Werving & Advies is samenwerking aangegaan met EQili. Het interim- en adviesbedrijf uit Woerden breidt haar bestaande diensten uit met softwaretoepassingen van EQili. Naast (tijdelijke) inzet van financiële professionals biedt HighQ nu een completer pakket op het gebied van finance en control en geeft hiermee invulling aan het motto ‘HighQ brengt Finance verder’. Interim managers van HighQ signaleren knelpunten en met de kennis van HighQ en de software van EQili worden passende oplossingen geboden om procesoptimalisaties te realiseren in de finance-functie.

Totaaloplossingen
HighQ levert professionele oplossingen voor accounting en control afdelingen en vindt in EQili een strategische samenwerkingspartner. De financieel dienstverlener zocht een softwarepartner voor de professionalisering van financiële afsluitingsprocessen. Directeur Peter van Herk: ‘De markt vraagt om totaaloplossingen waarbij IT, processen en personele vraagstukken integraal kunnen worden opgepakt. Bij een gemeenschappelijke klant werkten onze professionals samen met consultants van EQili en dat bleek een gouden combinatie. Net als wij werkt EQili pragmatisch en is gericht op kwaliteit. Met deze nieuwe integrale aanpak kunnen we klanten echt verder helpen.’ De implementatie van het pakket werd efficiënt en in korte tijd gerealiseerd.

Nieuwe markt
De samenwerking is op 12 juni jl. bekrachtigd en de eerste leads voor beide partijen zijn een feit. HighQ en EQili richten zich op CFO’s en controllers van middelgrote organisaties in profit (productie, industrie en grotere handelsbedrijven) en non-profit, waaronder de zorgsector en gemeenten. Directeur Van Herk verwacht dat de meerwaarde van de samenwerking de weg vrijmaakt voor klanten met behoefte aan betere samenhang en afstemming van financiële processen.

Foto v.l.n.r.: Karlo Mans (directeur EQili) en Ron Molenaar (directeur HighQ)

Over HighQ
HighQ is ruim 25 jaar onderscheidend in het aanbieden van totaaloplossingen binnen Finance & Control met (tijdelijke) inzet van hoog opgeleide financials (hbo en wo). Ervaren en toegewijde interim managers ontzorgen controllers, finance managers en CFO’s bij vraagstukken als onderbezetting, achterstanden, ontbrekende managementinformatie en procesoptimalisaties. Zij helpen hen weer ‘in control’ te zijn.

Over EQili
EQili biedt online softwareoplossingen om financiële afsluitingsprocessen te professionaliseren. EQili is ontstaan vanuit de verwondering dat bedrijven en instellingen hun periodieke afsluitingsprocessen aansturen met checklists in Excel. Met laagdrempelige softwareoplossingen helpt EQili klanten om hun financiële functie naar een hoger plan te tillen. Daarmee wordt de kwaliteit van interne en externe verslaggeving aantoonbaar geborgd en de kosten van periodeafsluiting en accountantscontrole significant verlaagd.

Inschrijven
Nadat jij je hebt ingeschreven sturen we je een bevestiging via de email.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Onderwerpen:
Over de auteur
Peter van Herk

Peter van Herk is directeur van HighQ. Hij heeft meer dan 20 jaar kennis en ervaring in het financieel interim management vak.