HighQ doet mee aan de Homeride

HighQ doet ook dit jaar weer mee aan de Homeride van het Ronald McDonald Kinderfonds. Deze wielertocht zal dit jaar plaatsvinden op 15 en 16 juni.


Route Homeride 2013Het Ronald McDonald Kinderfonds organiseert jaarlijks de Homeride. De Homeride is een wielertocht van 500 km, waarbij teams (in estafettevorm) langs acht Ronald McDonald Huizen en Vakantielocaties gaan om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit jaar zal de tocht plaatsvinden op 15 en 16 juni. De route loopt van Groningen, via de afsluitdijk, naar Maastricht. Ook dit jaar zal HighQ met een aantal relaties meedoen aan deze tocht.

 

Met de opbrengst van de Homeride kan het Ronald McDonald Kinderfonds ervoor zorgen dat zieke kinderen niet zonder hun ouders hoeven te zijn, wanneer ze voor behandeling niet thuis kunnen verblijven. Bij HighQ vinden we ook dat een familie niet onnodig hun kind hoeft te missen. Daarom zetten wij ons ook dit jaar weer in voor de Homeride en zullen wij deelnemen met ons team ‘HighQ & Friends’.

 

HighQ is al een aantal jaren erg betrokken bij het Kinderfonds. Zo hebben een aantal van onze medewerkers geholpen bij de verhuizing van het Ronald McDonald Kinderhuis in Rotterdam. Tevens verzorgt HighQ een deel van de financiële administratie van het Kinderfonds. Voor het tweede jaar zet HighQ zich dus ook in voor de Homeride.

 

De komende maanden zullen we u op de hoogte houden van onze voorbereidingen voor de Homeride via onze blog. Volgende maand kunt u op onze HighQ blog kennis maken met onze wielrenners en vertellen zij waarom zij zich inzetten voor dit prachtige doel.

 

Als u ons wilt steunen, dan kunt u natuurlijk op 15 en 16 juni langs de route gaan staan om onze wielrenners toe te juichen. Voor die tijd kunt u ons ook al steunen, met een donatie. Klik hier om eenvoudig (met iDeal of een machtiging) een donatie te doen en ons team te steunen.

 

Wilt u reageren op dit artikel? Plaats hieronder uw reactie.

Klik hier om naar de homepagina van HighQ te gaan. 

Reageren Laat ons weten wat je vindt van deze blog. Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplicht.
Naam *
E-mail (wordt niet getoond op de website) *
Reactie *

De schrijver

Peter van Herk

Peter van Herk is directeur van HighQ. Hij heeft meer dan 20 jaar kennis en ervaring in het financieel interim management vak.

Neem contact op

Recente artikelen van Peter van Herk

Populair