HighQ & Friends: Even voorstellen

Op 15 en 16 juni doet team 'HighQ & Friends' weer mee aan de Homeride van het Ronald McDonald Kinderfonds. Onze wielrenners stellen zichzelf voor en vertellen waarom ze meedoen.


De Homeride vindt dit jaar alweer voor de derde keer plaats. In deze 24-uurs wielertocht leggen de fietsers 500 km af om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Met de opbrengst van de Homeride kan het Ronald McDonald Kinderfonds ervoor zorgen dat zieke kinderen niet zonder hun ouders hoeven te zijn, wanneer ze voor behandeling niet thuis kunnen verblijven.

 

 

Team 'HighQ & Friends' doet net als vorig jaar weer mee met een team van tien wielrenners. Vijf van de tien renners stellen zich aan u voor en vertellen waarom zij meedoen. Volgende keer stellen de andere vijf zich voor.

 

 

 

Carlos Musters

Met drie gezonde jongens van 1, 3 en 7 jaar, een grote passie voor fietsen en veel ervaring met zweten voor een goed doel, heb ik besloten dit jaar mee te doen aan de Homeride.

 

De verbintenis met het Ronald McDonald Kinderfonds en het unieke karakter van dit evenement gaan zorgen voor een ervaring om nooit te vergeten. Ik ga dan ook als ‘full rider’ binnen 24 uur de volledige afstand van 500 km fietsen. Dit doe ik samen met het team ‘HighQ & Friends’.

 

 

 

Peter van Herk

HighQ is vanaf 2008 betrokken bij het Kinderfonds en sinds die tijd hebben we op allerlei manieren het fonds ondersteunt. Je raakt steeds meer betrokken en je ziet dat de huizen van het Ronald McDonald Kinderfonds ongelofelijk goede dingen doen.

 

Het gevoel van verbondenheid was vorig jaar tijdens de Homeride goed te merken en te voelen. Het heeft mij een impuls gegeven om de handschoen of racefiets op te pakken. De eerste trainingsuren zijn gemaakt en ik kijk uit naar 15 juni. Ik weet zeker dat HighQ & Friends van zich zal laten horen in de komende editie. 

 

 

 

 

John Brandsen

Ik ben gek op sportieve uitdagingen, en als ik dit kan combineren met sponsor geld ophalen voor het Ronald McDonald Kinderfonds is dit een win-win situatie. Ik ga weer mee fietsen. De route loopt van Groningen tot Maastricht.

 

 

 

Marcel Bouwmeester

Mijn naam is Marcel Bouwmeester en ik ben 46 jaar en getrouwd met Mavalva. Wij hebben 2 mooie dochters van 13 en 17. Een van mijn grootste hobby's is wielrennen. Het is heerlijk om sportief bezig te zijn samen met een stel goede vrienden. Mijn kinderen zijn in het verleden wel eens in het ziekenhuis opgenomen, maar gelukkig alle keren slechts voor relatief korte duur. Helaas zijn er ook veel kinderen die door een handicap of ziekte heel erg lang in een ziekenhuis moeten verblijven.

 

Het Ronald McDonald kinderfonds zorgt voor een fijne plek waar ouders en hun kinderen toch bij elkaar kunnen zijn in moeilijke tijden. Ik fiets mee met de Homeride om samen met alle fietsers en vrijwilligers zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit mooie doel. Een hele mooie uitdaging, die wordt afgesloten met de prachtige loodzware tocht van Groningen naar Maastricht. Steun ons!!!  zelfs een paar euro is al prachtig!

 

 

 

 

 

 

Gérard van Koert

Ik doe mee om doormiddel van het uitoefenen van mijn hobby ook iets kunnen bijdragen aan dit zeer goede doel.

 

 

Als u ons wilt steunen, dan kunt u natuurlijk op 15 en 16 juni langs de route gaan staan om onze wielrenners toe te juichen. Voor die tijd kunt u ons ook al steunen, met een donatie. Klik hier om eenvoudig (met iDeal of een machtiging) een donatie te doen en ons team te steunen.

 

Wilt u reageren op dit artikel? Plaats hieronder uw reactie.

Klik hier om naar de homepagina van HighQ te gaan.
 

Reageren Laat ons weten wat je vindt van deze blog. Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplicht.
Naam *
E-mail (wordt niet getoond op de website) *
Reactie *

De schrijver

HighQ & Friends

Op 15 en 16 juni 2013 vindt de HomeRide van het Ronald McDonald Kinderfonds weer plaats. Ook dit jaar doet team 'HighQ & Friends' weer mee aan deze 24-uurs wielertocht.

Neem contact op

Recente artikelen van HighQ & Friends

Populair