HighQ & Friends: Even voorstellen (deel 2)

Op 15 en 16 juni doet team 'HighQ & Friends' weer mee aan de Homeride van het Ronald McDonald Kinderfonds. Onze wielrenners stellen zichzelf voor en vertellen waarom ze meedoen.


De Homeride vindt dit jaar alweer voor de derde keer plaats. In deze 24-uurs wielertocht leggen de fietsers 500 km af om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Met de opbrengst van de Homeride kan het Ronald McDonald Kinderfonds ervoor zorgen dat zieke kinderen niet zonder hun ouders hoeven te zijn, wanneer ze voor behandeling niet thuis kunnen verblijven.

 

 

Team 'HighQ & Friends' doet net als vorig jaar weer mee met een team van tien wielrenners. In deel 1 stelden de eerste vijf renners zich aan u voor. In dit deel vertellen de overige vijf renners waarom zij meedoen.

 

Luuk Stoop

Via HighQ ben ik een aantal jaar geleden in aanraking gekomen met het Ronald McDonald Kinderfonds en het goede werk dat zij verrichten. Het meedoen aan de Homeride in 2012 was voor HighQ & Friends eigenlijk vanzelfsprekend. En of ik daarin zelf ook een rol zou vervullen was geen vraag, natuurlijk. In 2012 was dat in de rol van begeleider. Samen met anderen de fietsers zo goed mogelijk begeleiden en het evenement van start tot finish meemaken. Het was een fantastische ervaring!


Persoonlijke ervaringen rijker en met de Homeride 2012 belevenissen in m’n achterzak ben ik er in 2013 weer bij. Niet als begeleider in de auto maar als deelnemer op de fiets. Een mooie uitdaging om op deze manier deel te nemen. Het zal de nodige doorzetting en zweetdruppels vragen maar voor dit goede doel en voor iedereen die daar bij betrokken is heb ik dat meer dan graag voor over. Het is fantastisch om op deze manier en met de bijdrages van de vele sponsoren, het leven van kinderen en hun families dragelijker te maken. Op naar 15/16 juni!

 

 

 

 

 

 

 

 

Marc Gijsbers

Graag wil ik een bijdrage leveren aan het Ronald McDonald kinderfonds voor al het goede werk dat deze organisatie verricht.
In mijn vrije tijd fiets ik graag en als ik mijn inspanningen op de fiets kan laten renderen voor het goede doel is dat fantastisch!

 

Theo Quaijtaal

Vorig jaar heb ik met mijn oudste zoon van 17 het Ronald MCDonald huis en het aangrenzende behandelcentrum van Yulius in Barendrecht bezocht. Dit vanwege een profielwerkstuk voor de HAVO. Iedere keer weer maken de verhalen over ouders die dicht bij kinderen willen zijn diepe indruk. De Homeride maakt het mede mogelijk dat ouders dicht bij hun kinderen kunnen verblijven in een Ronald MCDonald huis. Met ons team HighQ & friends hoop ik dat we weer veel sponsorgeld bij elkaar ophalen om daar een bijdrage aan te leveren. Het trainen valt nog niet mee met deze koude lente maar we gaan ervoor!!! Steun ons!!!

 

 

Sebastiaan de Jong

Sinds eind vorig jaar ben ik vanuit HighQ een dag per twee weken actief bij het Ronald McDonald Kinderfonds. Ik zie hier met eigen ogen het belang van de huizen, vakantiehuizen en het sportcentre. Na alle positieve verhalen over de Homeride van vorig jaar fiets ik dit jaar zelf mee om geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Naast de sportieve uitdaging is het uiteraard mijn doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het Kinderfonds!

 

 

 

Niels Bonhof

Als je kind ziek is wil je als ouders zijnde niets liever dan zo dicht mogelijk bij je kind in de buurt zijn; je kind het vertrouwde en veilige gevoel geven dat je heel dichtbij bent. Je wenst het niemand toe dat je kind zo lang in het ziekenhuis moet liggen en dat je als ouders in het Ronald McDonald huis móet verblijven, maar als het dan toch nodig is, is alle steun welkom.


Met ons team HighQ & friends hoop ik dat we weer veel sponsorgeld bij elkaar ophalen. Aan mijn deelname in 2012 heb ik een heel goed gevoel overgehouden. Een sportieve prestatie neerzetten en tevens een bijdrage leveren aan dit goede doel. De route loopt van Groningen naar Maastricht en is maar liefst 500 kilometer. We gaan deze met ons team in een estafette afleggen op 15/16 juni. Via de website van Homeride kan eenvoudig een donatie worden gestort. Alvast hartelijk dank!

 

 

 

 

Als u ons wilt steunen, dan kunt u natuurlijk op 15 en 16 juni langs de route gaan staan om onze wielrenners toe te juichen. Voor die tijd kunt u ons ook al steunen, met een donatie. Klik hier om eenvoudig (met iDeal of een machtiging) een donatie te doen en ons team te steunen.

 

Wilt u reageren op dit artikel? Plaats hieronder uw reactie.

Klik hier om naar de homepagina van HighQ te gaan.

Reageren Laat ons weten wat je vindt van deze blog. Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplicht.
Naam *
E-mail (wordt niet getoond op de website) *
Reactie *

De schrijver

HighQ & Friends

Op 15 en 16 juni 2013 vindt de HomeRide van het Ronald McDonald Kinderfonds weer plaats. Ook dit jaar doet team 'HighQ & Friends' weer mee aan deze 24-uurs wielertocht.

Neem contact op

Recente artikelen van HighQ & Friends

Populair