Order to Cash

Hoe brengt HighQ Order to Cash verder?
Optimaliseren verkoopadministratie en cashflow

Verkoopprocessen lenen zich bij uitstek voor efficiencyverbeteringen. Is jouw debiteurenadministratie op orde? Worden de geleverde goederen, diensten en verrichting tijdig en juist gefactureerd? Incasseer je ook tijdig de openstaande facturen? Hoe ga je om met disputen en reclames? En voldoet je verkoopadministratie eigenlijk nog aan de actuele wet- en regelgeving?

De basis van een optimaal Order to Cash proces ligt bij een goede order- en contractenadministratie. Dit vraagt om de juiste vorm van digitalisering en automatisering en om betrokken en goed opgeleide medewerkers. HighQ komt bij je aan tafel om je te helpen met het organiseren en automatiseren van het totale Order to Cash proces en het opleiden en coachen van de medewerkers. Onze HighQ professionals kunnen ook als projectleider voor dit traject bij je aanschuiven.

Bij HighQ kijken we verder. Vaak zit er veel geld vast in werkkapitaal. Het hebben van financiële ruimte is een kostbaar goed en kan bijdragen aan de verdere groei van je organisatie. HighQ heeft daarom een CashFlow Scan ontwikkeld om het inzicht in de cashflowsituatie bij je organisatie te vergroten. Onze professionals komen graag bij je aan tafel om je te ondersteunen bij het uitvoeren van een cashflowanalyse, het identificeren van verbetergebieden (inclusief quick wins!) en het opstellen van een concreet actieplan om de verbeteringen te realiseren.

Zo brengt HighQ Order to Cash verder!

Wil je meer weten over hoe HighQ Order to Cash verder brengt?

Ben je benieuwd wat HighQ voor jou kan betekenen? Hoe de professionals van HighQ jouw verkoopproces optimaliseren? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je aan tafel!

"Het gezond boerenverstand is terug te zien in de werkwijze van HighQ quote van HighQ."

Uit de wereld van HighQ

Up-to-date blijven over de wereld van finance? Benieuwd waar HighQ zich mee bezighoudt? Lees het in onze blogs!