Purchase to Pay

Hoe brengt HighQ Purchase to Pay verder?
Optimaliseren inkoopadministratie en cashflow

De basis voor een optimaal Purchase to Pay proces zit in een kloppende inkoopadministratie. Hoe zit het met jouw crediteurenadministratie? Voldoet de verplichtingenadministratie aan de huidige wensen en eisen? Worden facturen tijdig en juist verwerkt en onverschuldigde of dubbele betalingen voorkomen?

Een goedlopende order- en contractenadministratie is essentieel voor het slagen van het Purchase to Pay proces. Het optimaliseren van de efficiency van je inkoopproces bereik je met de juiste digitalisering en automatisering en met betrokken en goed opgeleide medewerkers. HighQ komt bij je aan tafel om je te helpen met het organiseren en automatiseren van het totale Purchase to Pay proces en het opleiden en coachen van de medewerkers. Onze HighQ professionals kunnen ook als projectleider voor dit project bij je aanschuiven.

Bij HighQ kijken we verder. Vaak zit er veel geld vast in werkkapitaal. Het hebben van financiële ruimte is een kostbaar goed en kan bijdragen aan de verdere groei van je organisatie. HighQ heeft daarom een CashFlow Scan ontwikkeld om het inzicht in de cashflowsituatie bij je organisatie te vergroten. Onze professionals komen graag bij je aan tafel om je te ondersteunen bij het uitvoeren van een cashflowanalyse, het identificeren van verbetergebieden (inclusief quick wins!) en het opstellen van een concreet actieplan om de verbeteringen te realiseren.

Zo brengt HighQ Purchase to Pay verder!

Wil je meer weten over hoe HighQ Purchase to Pay verder brengt?

Ben je benieuwd wat HighQ voor jou kan betekenen? Hoe de professionals van HighQ jouw inkoopproces optimaliseren? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je aan tafel!

"Bij HighQ is er volop aandacht voor de mens achter de cijfers."

Uit de wereld van HighQ

Up-to-date blijven over de wereld van finance? Benieuwd waar HighQ zich mee bezighoudt? Lees het in onze blogs!