Risk beheersing

Hoe brengt HighQ riskmanagement verder?
Risico's in kaart brengen, beheersingsmaatregelen en automatiseren

Om een organisatie goed te kunnen managen, is risicomanagement onmisbaar. Het in kaart brengen van alle risico’s die jouw organisatie kunnen raken, helpt bij het tijdig signaleren en, indien mogelijk, bij het voorkomen van knelpunten. Bovendien wordt de vraag om op ieder moment te kunnen aantonen hoe je je risico’s beheerst, steeds groter. Risico’s kunnen zich voordoen op allerlei gebieden binnen je organisatie. Denk bijvoorbeeld aan data compliance en IT-security. Maar ook aan risico’s die ontstaan door samenwerking met partners en aan strategische risico’s.

HighQ heeft op basis van haar jarenlange ervaring de Risk Scan ontwikkeld, een risicomanagementscan om organisaties te helpen bij het op tafel krijgen van alle risico’s. Onze finance professionals kunnen voor jouw organisatie vrij snel een compleet risicobeheersingsmodel opzetten en zo een aantal risico’s van tafel vegen.

HighQ werkt samen met partners voor het inzetten van softwareoplossingen ter ondersteuning van riskmanagement. We schuiven graag bij je aan om te kijken hoe we jouw risicomanagementproces met een geschikte risicobeheersingstool kunnen automatiseren.

Zo brengt HighQ riskmanagement verder!

Wil je meer weten over hoe HighQ riskmanagement verder brengt?

Ben je benieuwd wat HighQ voor jou kan betekenen? Hoe de professionals van HighQ jouw risico's in kaart brengen en een risicobeheersingsmodel inrichten? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je aan tafel!

"Bij HighQ is er volop aandacht voor de mens achter de cijfers."

Uit de wereld van HighQ

Up-to-date blijven over de wereld van finance? Benieuwd waar HighQ zich mee bezighoudt? Lees het in onze blogs!