Dashboard (KPI)

Hoe brengt HighQ dashboards verder?
Sturingsinformatie en business intelligence

Je wilt graag in één oogopslag zien hoe je organisatie ervoor staat. Wat gaat goed in jouw organisatie en waar doen zich problemen voor? Een veelgebruikt instrument is een KPI-dashboard: een overzichtelijke presentatie van door het management vastgestelde KPI’s (Kritische Prestatie Indicatoren). KPI’s of KSF’s (Kritische Succes Factoren) worden vaak gebruikt voor het opstellen van korte en lange termijn doelstellingen voor de organisatie. De doelstellingen worden dan bewaakt met een KPI-dashboard, zodat direct kan worden bijgestuurd als de alarmbellen afgaan.

HighQ gaat graag samen met jou om de tafel om te bekijken op basis van welke sturingsinformatie (KPI’s) je je organisatie wilt aansturen. Met welke KPI’s kunnen je strategische doelstellingen worden ondersteund? En welke informatie is daarvoor nodig? Onze professionals helpen je met het formuleren van KPI’s en de vertaling naar een overzichtelijk KPI-dashboard. Zo heb je grip op je bedrijfsresultaat!

Bij het opstellen van dashboards lopen bedrijven vaak aan tegen beperkingen bij het ontsluiten van de benodigde informatie. HighQ beschikt over Business Intelligence specialisten die met BI-tooling zoals Power BI de gewenste dashboards kunnen maken. Onze interim financials betrekken je medewerkers in het proces van ontwerp tot en met realisatie. Zo weten we zeker dat je organisatie straks beschikt over heldere en bruikbare KPI-dashboards.

Zo brengt HighQ dashboards verder!

Wil je meer weten over hoe HighQ dashboards verder brengt?

Wil je weten hoe HighQ jou verder kan helpen? Hoe we samen met jou KPI's formuleren en vertalen naar overzichtelijke dashboards? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je aan tafel zitten!

"Ik heb tijdens mijn opdracht echt waarde kunnen toevoegen"

Uit de wereld van HighQ

Up-to-date blijven over de wereld van finance? Benieuwd waar HighQ zich mee bezighoudt? Lees het in onze blogs!