Bezetting

Hoe brengt HighQ de bezetting
verder?
Interim financials en werving & selectie

Heb je lege plekken aan tafel? Zoek je tijdelijk extra capaciteit voor een project of vervanging van een medewerker? Of ben je op zoek naar de invulling van een vaste positie in je financiële kolom? HighQ vindt de beste financials voor jouw organisatie! HighQ levert interim financials uit ons eigen team van HighQ’ers en freelancers en helpt je met de werving & selectie voor vaste invulling van financiële vacatures.

De passie en expertise van onze accountmanagers ligt in het maken van de perfecte match. We gaan graag met je om de tafel om uit te zoeken wat je organisatie precies nodig heeft. Door goede vragen te stellen en met oprechte interesse.

Zijn er knelpunten? Sta je aan het begin van een verandertraject? Zoek je specialisten voor een implementatie? Of wil je tijdelijk deskundigheid in huis halen vanwege bijvoorbeeld ziekte, verlof of ter overbrugging van de invulling van een vacature?

We willen graag je organisatie leren kennen, de cultuur opsnuiven, en samen een profiel opstellen voor de lege plek(ken) aan jouw tafel. Zodat we een finance professional vinden die jouw branche begrijpt, met de juiste kennis en expertise. Een financial die aan tafel past bij jouw organisatie.

Zo brengen we bij HighQ de bezetting verder!

Wil je meer informatie over hoe we jouw bezetting verder kunnen helpen?

Ben je benieuwd wat we met onze interim financials voor jou kunnen betekenen? Wil je meer horen over hoe we je kunnen helpen met werving & selectie voor de invulling van vacatures? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je om de tafel!

0348-460411
"HighQ is een echte kennisdeler."

Uit de wereld van HighQ

Up-to-date blijven over de wereld van finance? Benieuwd waar HighQ zich mee bezighoudt? Lees het in onze blogs!