Team

Hoe helpt HighQ een team verder?
Inrichting, training en coaching

Om een goed functionerend team samen te stellen, is het belangrijk dat de processen duidelijk zijn. Wie doet wat en wie is waarvoor verantwoordelijk? Maar met heldere processen en functieprofielen alleen ben je er nog niet. De teamleden moeten bij elkaar aan tafel passen qua expertise én persoonlijkheid. Effectief samenwerken is tenslotte een belangrijke factor voor succes.

HighQ helpt je met het in kaart brengen van de rolbeschrijvingen en de juiste teamsamenstelling voor jouw financiële kolom. We denken met je mee over de benodigde opleidingen en vaardigheden die jouw team naar een hoger niveau tillen.

Onze professionals trainen en coachen de teamleden en geven inzicht in elkaars rollen aan de hand van bijvoorbeeld kleuren. En we begeleiden teams naar optimale samenwerking binnen de teams zelf en tussen de teams van verschillende afdelingen.

Last but not least kunnen we je helpen met de optimale bezetting van je team door het invullen van tijdelijke en vaste lege plekken aan jouw tafel met onze interim-oplossingen en werving & selectie.

Zo brengt HighQ jouw team verder!

Wil je weten wat HighQ voor jouw team kan betekenen?

Ben je benieuwd hoe we jouw teams optimaal kunnen laten functioneren? Hoe we je kunnen helpen met de samenwerking binnen je team en tussen teams onderling? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je om de tafel!

"HighQ is een echte kennisdeler."

Uit de wereld van HighQ

Up-to-date blijven over de wereld van finance? Benieuwd waar HighQ zich mee bezighoudt? Lees het in onze blogs!