HighQ Specialisten

Home / Specialisten
HighQ brengt financials verder
Met welke financials zit HighQ aan tafel?

Bij HighQ kijken we niet alleen naar de cijfers, maar juist ook naar de interim financials achter de cijfers. Het maakt ons daarbij niet uit of je als interimwerkt bij HighQ zelf, als freelancer of bij een van onze opdrachtgevers. De kracht van HighQ zit in het samen doen. Samen aan tafel voor het beste resultaat.

In deze veranderende wereld is het meer dan ooit van belang dat we ons blijven ontwikkelen. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Daarom zijn niet alleen HighQ’ers, maar alle financials welkom bij de HighQ Academy.

Verder organiseren we inspirerende workshops, seminars en netwerkborrels en hebben we speciaal voor CFO’s een eigen netwerkgroep op LinkedIn. Want als je je goed voelt en bijblijft, dan functioneer je het beste.

Kom ook als finance professional bij ons aan tafel!

Financials aan
onze tafel

Opdrachtgevers

HighQ levert de beste financials en doordachte oplossingen voor jouw organisatie. We zitten aan tafel bij diverse organisaties uit het bedrijfsleven en de non-profit sector. We schuiven graag bij je aan om te kijken hoe we finance voor jouw organisatie verder kunnen brengen.

Lees meer
HighQ brengt Finance verder | Aan tafel met Freelancers die actief zijn binnen de vakgebieden Accounting & Controlling.
Freelancers

Voor freelancers is een uitgebreid netwerk belangrijk. Veel freelancers kiezen ervoor om zich aan te sluiten bij HighQ. Voor HighQ is dit een waardevolle aanvulling voor haar pool van financials. Natuurlijk zorgen we ervoor dat onze freelancers bij ons en dus ook bij jou aan tafel passen.

Lees meer
HighQ brengt Finance verder | Aan tafel met leden van de CFO Groep.
CFO Group

Als CFO wil je graag met gelijkgestemden om de tafel. HighQ heeft een LinkedIn groep opgezet, exclusief voor CFO’s. In dit netwerk staat kennisdeling centraal. HighQ organiseert kennisevents en borrels, waarbij je met andere financieel verantwoordelijken rond de tafel gaat.

Lees meer
HighQ brengt Finance verder | Aan tafel met de interim finance professionals van HighQ.
HighQ Financials

HighQ financials zijn echte teamplayers met een gezond boerenverstand en plezier in hun vak. Ze zijn op de hoogste van de nieuwste ontwikkelingen in finance. Onze financials schuiven graag bij je aan om je organisatie verder te brengen. Maak kennis met onze interim financials.

Lees meer
HighQ brengt Finance verder | Als Young Finance Talent aan tafel bij HighQ.
Young Talent

Als young finance professional kom je aan tafel bij ons HighQ Young Talent Program. We begeleiden je intensief op je opdrachten, vakinhoudelijk en persoonlijk. En ondertussen ontwikkel je je verder met onze trainingen. Ook studenten kunnen aanschuiven bij het Young Talent Program.

Lees meer
Wil je meer informatie over onze financials?

Ben je benieuwd wat HighQ voor jou kan betekenen? Hoe de financials van HighQ jouw organisatie een boost kunnen geven? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je aan tafel!

0348-460411
"Aandacht voor de mens achter de cijfers"

Uit de wereld van HighQ

Up-to-date blijven over de wereld van finance? Benieuwd waar HighQ zich mee bezighoudt? Lees het in onze blogs!