Financieel interimmanagement

Elke organisatie streeft naar groei en continuïteit. Maar soms wordt dat streven belemmerd. Gebrek aan tijd, mensen of expertise remt de ontwikkelingen. De vaart raakt eruit en projecten komen niet van de grond. Dan is het een juiste beslissing om HighQ in te schakelen. De passie en expertise van onze accountmanagers ligt in het maken van de perfecte match. We leveren maatwerk en dat kunnen we alleen als we weten wat u wilt. Door goede vragen te stellen en oprechte interesse zoeken we dat dus haarfijn uit. Zijn er knelpunten? Staat u aan het begin van een verandertraject? Of wilt u tijdelijk deskundigheid in huis halen? We zoeken de vraag achter de vraag. De dienstverlening van HighQ is er op gericht om de opdrachten naar de wens van de klant te volbrengen.

Vind mijn match

Meer doen dan verwacht

HighQ stimuleert haar finance professionals om het beste uit zichzelf te halen. Door kansen te zien en mogelijkheden te benutten leveren wij een structurele bijdrage aan een organisatie. De kernwaarden van HighQ zien klanten terug in de uitvoering van de opdracht. Betrouwbaarheid, gezond boerenverstand, plezier in het werk, vrijheid en altijd op zoek naar persoonlijke ontwikkeling zijn onze kernwaarden. HighQ-ers zijn pas tevreden als er boven verwachting gepresteerd wordt.

HIGHQ BRENGT FINANCE VERDER.

Ik wil meer weten!

Financiele expertise

De financieel interim managers van HighQ zijn actief in projecten die gericht zijn op specifieke kennis van onderwerpen zoals: IFRS, ERP implementatie, cash-flow, planning en control, inrichting van de financiële organisatie en Riskmanagement.

Daarnaast vullen wij functies in die door capaciteit problemen snel en kundig moeten worden ingevuld. Denk hierbij aan Financial Controller, Business Controller, Project Controller, Assistent Controller, Accounting Manager en meer specialistische functies zoals Salaris Administrateur, Treasury Manager en Risk en Compliance officers.

Ontmoet een expert

Informele sfeer met klant en collega

De kracht van HighQ zit voornamelijk in het samen doen. Met de klant en met de collega. We zijn teamplayers. En dat niet alleen, we zijn ook in staat een Teamgevoel te creëren bij de klant. Financials zijn vaak gericht op de inhoud en vergeten soms de communicatie. En dat is nou juist onze specialiteit. Door ons op te stellen als sparringpartner en werkelijk mee te denken met de business van de klant ontstaat er dikwijls een hechte relatie. Het is dan ook geen uitzondering op de regel dat interimmanagers van HighQ betrokken raken bij nieuwe opdrachten bij dezelfde opdrachtgever.

Maak contact