HighQ breidt dienstverlening uit met NCN Capital

Het komt regelmatig voor dat er bij bedrijven of binnen afdelingen innovaties op een lager pitje worden gezet. Oorzaken kunnen zijn dat er in bepaalde gevallen simpelweg andere prioriteiten voorrang hebben (zoals “ondergedompeld zijn in de waan van de dag”) of dat de huidige manier van werken al als “optimaal” wordt beschouwd. In deze blog gaan we dan ook in op het vraagstuk: “hoe belangrijk is innovatie in het bedrijfsleven nu echt?”.
HighQ dienstverlening NCN Capital

HighQ is zoals bekend al meer dan 27 jaar onderscheidend in het aanbieden van totaaloplossingen binnen Finance & Control met (tijdelijke) inzet van hoog opgeleide financials (hbo en wo). Ervaren en toegewijde interim managers ontzorgen controllers, Finance managers en CFO’s bij vraagstukken als onderbezetting, achterstanden, ontbrekende managementinformatie en procesoptimalisaties.

De afgelopen jaren voorziet HighQ zijn relaties binnen Finance niet alleen in oplossingen voor de uitdaging op het gebied van Personeel. Ook Informatie en Processen zijn aandachtsgebieden waar HighQ relaties verder brengt. Dit doen wij onder andere met partners welke over specifieke kennis en tools beschikken. Een van die partners is NCN Capital die wij hierbij graag aan u introduceren.

NCN Capital maakt het verschil door hightech oplossingen te combineren met hightouch dienstverlening en service. De expertise van NCN Capital vloeit voort uit de kennis van informatietechnologie, financieel management en proces– en contractmanagement. Maar ook kennis van digitale factuurverwerking en inkoopoptimalisatie zorgen voor unieke producten en diensten. NCN Capital creëert nieuwe mogelijkheden en doorbreekt vastgeroeste patronen in de financiële sector. NCN Capital beschikt over een eigen development afdeling waarmee zij hun platform constant optimaliseren.

Binnen het platform is één van de oplossingen van NCN Capital een tool welke het rendement op werkkapitaal met gemiddeld 12% per jaar verbetert. Voor wie hier meer over wilt weten staan onze Business Partners klaar u uitgebreid te informeren.

Zowel HighQ als NCN Capital werken pragmatisch en zijn gericht op kwaliteit. Dankzij de samenwerking kunnen beiden organisaties klanten nog verder helpen. Samen richten zij zich op CFO’s en controllers van kleine, middelgrote en grote organisaties in profit (productie, industrie en grotere handelsbedrijven) en non-profit. Interim managers van HighQ signaleren knelpunten en met de kennis van HighQ en de hightech/hightouch van NCN Capital worden passende oplossingen geboden om procesoptimalisaties te realiseren in de Finance functie.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over HighQ en heb je een vraag over de wereld van finance en data? Stel dan gerust jouw vraag. We helpen je graag verder.

HighQ Helpt Jou Verder

Aanmelden nieuwsbrief