Highq recruitment

Wij werven en selecteren hoofdzakelijk voor financiële sleutelposities bij beursgenoteerde ondernemingen, profit- en non-profitorganisaties. Het gaat hierbij vooral om functies als: Assistent Controller, Business Controller, Financial Controller, Project Controller, Hoofd Administratie, Manager Finance en Financieel Directeur.

Ook voor jou!

Highq brengt finance verder

‘HighQ brengt finance verder’ is ons motto. Daar geven wij invulling aan door een goede match op inhoud en persoonlijkheid om zo onze opdrachtgevers in staat te stellen blijvend beter te presteren.

Dat doen we door écht te selecteren en veel aandacht te besteden aan de mensen achter het werk. Zo brengen wij finance verder.

Breng mijn finance verder

Financiele expertise

de geschikte kandidaat:

Ons werkproces is ingericht op het vinden van de ideale match voor de vacature binnen uw organisatie. Daarom kijken we verder dan alleen naar het cv en de harde criteria. In het proces wordt nadrukkelijk gekeken naar de competenties van de kandidaat en of de kandidaat binnen uw bedrijfscultuur past. U vindt met ons altijd de geschikte kandidaat.

snelheid:

Per opdracht maken wij een planning. Hierbij nemen wij uw wensen mee in de tijdlijnen per fase van  het werving en selectie traject. Door nauw samen te werken zorgen wij er voor dat de vacature op korte termijn wordt ingevuld. HighQ heeft na al die jaren een mooie database opgebouwd waaruit wij vaak de goede kandidaat weten te vinden. Om tot een goede shortlist te komen plaatsen wij daarnaast de vacature ook op vacaturesites en social media.

transparantie:

Onze consultant is tijdens het gehele proces van intake tot aanstelling uw vaste aanspreekpunt. Wij houden u op de hoogte van de voortang van de werving en nemen u mee in het selectieproces. Voorafgaand aan de opdracht worden de voorwaarden met u doorgenomen.

garantie:

Indien een door ons geleverde kandidaat binnen de proeftijd van de gesloten arbeidsovereenkomst uw organisatie verlaat, dan zorgen wij voor een nieuwe kandidaat. Met HighQ Financieel recruitment kiest u voor zekerheid.

Vind een match