Intensivering samenwerking met de Haagse Hogeschool!

Intensivering samenwerking HighQ Haagse hotelschool

Een nieuwe intensieve samenwerking tussen HighQ, de Haagsche Hogeschool & 2Trust Holding. Hiermee kan HighQ haar 25 jarige opgedane kennis en ervaring overbrengen op de toekomstige financials!

Belangrijke kernwaarden van HighQ zijn gezond boerenverstand, plezier, betrouwbaar, plezier en zelfontwikkeling. Het spreekt voor zich dat HighQ kennisdeling en het opleiden van mensen erg belangrijk vindt. De ca. 30 finance professionals in dienst van HighQ zijn allen HBO of WO opgeleiden en worden daarbij ook nog door interne en externe opleidingen naar een hoger kennisniveau gebracht. Om de instroom van young financials te optimaliseren, werkt HighQ al jaren samen met een aantal Hogescholen.

Wij zijn er trots op te melden dat HighQ op 7 september 2018 jl. een overeenkomst heeft getekend met de Haagsche Hogeschool en 2trust Holding waarmee een intensieve samenwerking in de Beroepen Veld Commissie voor de deeltijd opleiding Finance & Control ontstaat. Simone Fredriksz (Directeur faculteit Business Finance & Marketing), Maikel Boksteen (Directeur 2Trust Holding BV) en Peter van Herk (Algemene directeur van HighQ) ondertekenden deze overeenkomst. Daarna zijn direct de eerste werkbesprekingen gevoerd samen met Ramazan Aydogdu en Eveline Kapteijn-Kruijswijk (van de Haagse Hogeschool). Voor alle partijen is dit een mooie samenwerking, voor HighQ één die goed aansluit op de HighQ Academy en de Young Talent Pool.

Erg leuk om de kennis en praktijkervaring die HighQ de afgelopen 25 jaar heeft opgedaan te kunnen overbrengen op de toekomstige financials!

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over HighQ en heb je een vraag over de wereld van finance en data? Stel dan gerust jouw vraag. We helpen je graag verder.

HighQ Helpt Jou Verder

Aanmelden nieuwsbrief