Onze finance professionals brengen jouw organisatie verder

Onze finance professionals staan voor je klaar om tijdelijk een functie te vervullen, expertise te leveren of de periode naar een structurele oplossing te overbruggen. Zij brengen weer rust en stabiliteit in jouw organisatie en zorgen voor continuïteit van de business, zolang als nodig is.

Interim
Krijg de juiste inzichten

Kies voor
rust en zekerheid

Als organisatie wil je graag beheersbaar groeien en een stabiele omgeving voor je medewerkers creëren. Maar door een gebrek aan tijd, mensen of expertise lukt dat soms simpelweg niet. Met de interim finance professionals van HighQ creëer je rust en stabiliteit in situaties waarbij je tijdelijk extra capaciteit nodig hebt.

De expertises van onze interimmers

Alle HighQ interim financials hebben een afgeronde hbo+ opleiding als basisniveau. Zij blijven zich hier ontwikkelen op het gebied van soft en hard skills. Zo weten wij én jij zeker dat onze financials altijd op de hoogte zijn van de laatste financiële ontwikkelingen en kunnen we jouw organisatie op de best passende manier ondersteunen.

Onze finance professionals hebben kennis over een breed scala aan financiële onderwerpen, zoals ERP-implementaties, cashflow, IFRS, planning & control, business intelligence, Power BI, risicomanagement en de inrichting van de financiële organisatie. Bovendien maken zij de vertaling van theorie naar praktijk en dus naar jouw organisatie.

Interim professional inhuren
Consultancy brochure mockup

Download onze brochure

Wil je meer informatie over HighQ en de manier waarop onze consultants jouw organisatie verder kunnen helpen? Download dan onze brochure.