Nieuwe collega – Mark Conrads

Mark Conrads

Mark (1992) is per 1 september 2022 in dienst bij HighQ. Na het behalen van zijn master Accountancy aan Tilburg University is Mark aan de slag gegaan in de auditing. Als accountant heeft hij interne en externe rapportages opgesteld en complexe controle werkzaamheden uitgevoerd bij verschillende bedrijven en branches. Als supervisor was hij verantwoordelijk voor diverse teams en aanspreekpunt voor klanten en het management. Naast zijn werk gaat Mark graag op stap met zijn vrienden. Verder staat de sportieve financial regelmatig op het hockeyveld of stapt hij op zijn wielrenfiets voor een mooie rit. Hij vertelt over zijn eerste maand bij HighQ:

“Een maand geleden ben ik begonnen bij HighQ als financieel interim manager. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en omgeving na 6 jaar in de accountancy te hebben gewerkt. Ik kwam via een vriend in contact met Frans de Vos en dit gesprek zorgde ervoor dat ik enthousiast werd over HighQ en over het interim vak en dan met name het proeven van de verschillende rollen en bedrijven.

“Ik mocht mijn tweede werkdag gelijk beginnen als head of finance bij mijn nieuwe opdracht”

“Ik mocht mijn tweede werkdag gelijk beginnen als head of finance bij mijn nieuwe opdracht en heb het daar erg naar mijn zin. Het werk is leuk en uitdagend en ik heb zeker nog geen spijt van mijn overstap. Daarnaast heb ik gelijk mogen ervaren wat voor een geweldige sfeer er binnen HighQ heerst, middels ons tripje naar Athene.”

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over HighQ en heb je een vraag over de wereld van finance en data? Stel dan gerust jouw vraag. We helpen je graag verder.

HighQ Helpt Jou Verder

Aanmelden nieuwsbrief