HighQ gaat de samenwerking aan met Staan: lees hier meer.

Peter van Herk

Peter van Herk

Peter van Herk en Ary-Jan van Winden richtten op 1 oktober 1992 Van Herk & Van Winden op, het begin van wat later HighQ is gaan heten. Nu, 30 jaar later, kijkt Peter terug op de reis die hij met alle HighQ’ers heeft afgelegd.

“Per 1 oktober staat de teller voor mij als ondernemer van HighQ al weer op 30 jaar. Een prachtige mijlpaal maar voor mij voelt het toch niet zo lang. De tijd vliegt als je met plezier en passie je werk doet en zo heeft het altijd gevoeld. Samen met mijn toenmalige compagnon hadden we bij de oprichting een helder doel voor ogen en dat is klanten helpen bij het inrichten van de Finance & Control afdeling. Vaak komt dit neer op ICT slimmer inzetten, personeel beter in hun kracht zetten en processen goed inrichten. Kortom vanuit gezond boerenverstand je werk doen. Dit was 30 jaar geleden ons bestaansrecht maar vandaag nog steeds actueel. In de toekomst blijven wij dit met onze interim professionals en consultants voor onze klanten invullen.  Proost en op naar de toekomst.” ‍

– Peter van Herk

“De tijd vliegt als je met plezier en passie je werk doet”

Jubileum uitje naar Athene

September en oktober stonden bij HighQ geheel in het teken van het jubileum. Dit werd afgetrapt met een reisje! In het tweede weekend van september zijn we ter ere van dit jubileum met het (bijna) voltallige team afgereisd naar Athene. We hebben hier genoten van de prachtige stad en prachtig weer. En dat terwijl in Nederland de herfst zijn intrede deed.2

Peter van Herk HighQ interview 30 jaar

De Gouden Parel

De feestmaand werd doorgezet op 5 oktober. Peter was namelijk genomineerd voor de Gouden Parel 2022! De Gouden Parel is een prestigieuze prijs die Ondernamen, de ondernemingsvereniging van Woerden, ieder jaar uitreikt aan de Woerdense ondernemer van het jaar. Andere genomineerden waren Arjan Ton & Pieter Bol van Bolton en Ria van Hemert van Nu Art & Design. De uitreiking vond plaats op 5 oktober in de TechnoHUB in Woerden, gepresenteerd door Rosanne Bader, uitgeefster en eigenaresse van OnderNamen.

De genomineerde ondernemers waren vooraf geïnterviewd op een plek die voor hen van betekenis was. Het publiek keek naar drie interviews in de natuur: Ria van Hemert in het Brediuspark, Ad Ton en Peter Bol op één van hun bouwplaatsen en Peter van Herk in het weiland achter zijn kantoor aan de Kruipin. Op de avond zelf werden zij verder aan de tand gevoeld. Op basis van deze interviews konden leden en een vakjury van OnderNamen stemmen. Het publiek kon in de weken voorafgaand aan de avond al een stem uitbrengen. En na een spannende avond werd Peter – onder luid gejuich van team HighQ en zijn familie – verkozen tot de Gouden Parel van het jaar.

Gouden Parel uitreiking

Ter ere van het jubileum en het winnen van de Gouden Parel werd ons kantoor bedolven onder cadeautjes, bossen bloemen en lieve kaarten. Dat maakte dat we ons heel jarig voelden: bedankt allemaal! Op naar nog 30 jaar.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over HighQ en heb je een vraag over de wereld van finance en data? Stel dan gerust jouw vraag. We helpen je graag verder.

HighQ Helpt Jou Verder

Aanmelden nieuwsbrief