Nieuwe samenwerking tussen HighQ en de Vereniging van Registercontrollers!

Nieuwe samenwerking HighQ Vereniging van Registercontrollers

Een nieuwe waardevolle samenwerking voor HighQ met de Vereniging van Registercontrollers (VRC).

Afgelopen jaar is HighQ diverse samenwerkingen aangegaan. Zo zijn we ook met de Vereniging van Registercontrollers (VRC) een samenwerking aangegaan. Op donderdag 13 september 2018 is de overeenkomst officieel getekend door Peter van Herk (Directeur van HighQ) en Henri van Horn (Voorzitter van de VRC).

Met deze samenwerking willen HighQ en de VRC kennis met elkaar delen. Ook kan door deze samenwerking het netwerk van beide organisaties worden vergroot en benut. HighQ zal door deze samenwerking op diverse wijzen zichtbaar zijn bij de VRC. Zo zal HighQ diverse artikelen in de magazines, nieuwsbrieven en op de digitale kanalen van de VRC plaatsen. Ook zullen vacatures via dit kanaal worden verspreid. Tot slot zullen HighQ en de VRC diverse bijeenkomsten samen organiseren. Tijdens het ondertekenen van de overeenkomst vond meteen het eerste event plaats. Door Rob Langenberg werd een kennissessie gegeven over Blockchain & Bitcoin. Dit was een groot succes!

Peter van Herk over de nieuwe samenwerking: ‘De samenwerking met de VRC geeft weer nieuwe mogelijkheden voor HighQ om vakkennis te delen en het vak financieel interim management te promoten. Wij zien uit naar een mooie samenwerking.’

Henri van Horn over de nieuwe samenwerking: ‘De VRC streeft naar samenwerking met gekwalificeerde partners zoals HighQ om het financieel management in de profit en non-profit op een hoger niveau te brengen.’

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over HighQ en heb je een vraag over de wereld van finance en data? Stel dan gerust jouw vraag. We helpen je graag verder.

HighQ Helpt Jou Verder

Aanmelden nieuwsbrief