Partners

In de Ronald McDonald Huizen en heeft een ziek kind altijd z'n ouders dichtbij. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. HighQ sponsort dit zeer goede initiatief o.a. door middel van het leveren van financials.

 

 

 

 


HighQ heeft de HighQ HelpdesQ opgericht om (oud)medewerkers, partners, zzp’ers, (ex)clienten financials optimaal van dienst te zijn op het gebied van kennisdeling en kennisontwikkeling.

 


Financials For Financials is een interactief platform van en voor financiële professionals. Onderling kan kennis worden gehaald en gedeeld. Door de samenwerking met Financials For Financials kan HighQ u nog beter voorzien in uw financiële behoefte.


Samen sta je sterker dan alleen. Financials United, bestaande uit een aantal bureaus in de financiële interimbranche die elkaar aanvullen als het gaat om het vinden van de juiste financial voor de juiste opdracht.

 

 

 


Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding, en HighQ steunt deze missie van het KWF.