Vacatures en Opdrachten

Vacatures en Opdrachten
Aan het werk

Al onze vacatures vind je hier.

Wil je in onze database staan... Hopelijk spreken we elkaar snel bij ons aan tafel!
Button Text

Financials aan
onze tafel

Opdrachtgevers

HighQ levert de beste financials en doordachte oplossingen voor jouw organisatie. We zitten aan tafel bij diverse organisaties uit het bedrijfsleven en de non-profit sector. We schuiven graag bij je aan om te kijken hoe we finance voor jouw organisatie verder kunnen brengen.

Lees meer
Freelancers

Voor freelancers is een uitgebreid netwerk belangrijk. Veel freelancers kiezen ervoor om zich aan te sluiten bij HighQ. Voor HighQ is dit een waardevolle aanvulling voor haar pool van financials. Natuurlijk zorgen we ervoor dat onze freelancers bij ons en dus ook bij jou aan tafel passen.

Lees meer
CFO Group

Als CFO wil je graag met gelijkgestemden om de tafel. HighQ heeft een LinkedIn groep opgezet, exclusief voor CFO’s. In dit netwerk staat kennisdeling centraal. HighQ organiseert kennisevents en borrels, waarbij je met andere financieel verantwoordelijken rond de tafel gaat.

Lees meer
HighQ Financials

HighQ financials zijn echte teamplayers met een gezond boerenverstand en plezier in hun vak. Ze zijn op de hoogste van de nieuwste ontwikkelingen in finance. Onze financials schuiven graag bij je aan om je organisatie verder te brengen. Maak kennis met onze interim financials.

Lees meer
Young Talent

Als young finance professional kom je aan tafel bij ons HighQ Young Talent Program. We begeleiden je intensief op je opdrachten, vakinhoudelijk en persoonlijk. En ondertussen ontwikkel je je verder met onze trainingen. Ook studenten kunnen aanschuiven bij het Young Talent Program.

Lees meer

BLOGS

Up-to-date blijven over de wereld van finance? Benieuwd waar HighQ zich mee bezighoudt? Lees het in onze blogs!