Wat is purchase to pay?

Wat is purchase to pay

De basis voor een optimaal Purchase to Pay proces zit in een kloppen de inkoopadministratie. Hoe zit het met jouw crediteurenadministratie? Voldoet de verplichting en administratie aan de huidige wensen en eisen? Worden facturen tijdig en juist verwerkt en onverschuldigde of dubbele betalingen voorkomen?

Een goedlopende order- en contracten administratie is essentieel voor het slagen van het Purchase to Pay proces. Het optimaliseren van de efficiency van je inkoopproces bereik je met de juiste digitalisering en automatisering en met betrokken en goed opgeleide medewerkers. HighQ komt bij je aan tafel om je te helpen met het organiseren en automatiseren van het totale Purchase to Pay proces en het opleiden en coachen van de medewerkers. Onze HighQ professionals kunnen ook als projectleider voor dit project bij je aanschuiven.

Hoe brengt HighQ purchase to pay verder?

Bij HighQ kijken we verder. Vaak zit er veel geld vast in werkkapitaal. Het hebben van financiële ruimte is een kostbaar goed en kan bijdragen aan de verdere groei van je organisatie. HighQ heeft daarom een CashFlow Scan ontwikkeld om het inzicht in de cashflow situatie bij je organisatie te vergroten. Onze professionals komen graag bij je aan tafel om je te ondersteunen bij het uitvoeren van een cashflow analyse, het identificeren van verbeter gebieden (inclusief quick wins!) en het opstellen van een concreet actieplan om de verbeteringen te realiseren.

Zo brengt HighQ Purchase to Pay verder!

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over HighQ en heb je een vraag over de wereld van finance en data? Stel dan gerust jouw vraag. We helpen je graag verder.

HighQ Helpt Jou Verder

Aanmelden nieuwsbrief