ZZP borrel – 2

Wilt u weten wat er speelt in de financiële markt? Met wat voor ontwikkelingen u als ZZP’er te maken heeft? Waar de kansen en mogelijkheden voor u als ZZP’er liggen? Wij bespreken dit graag met u tijdens onze HighQ – ZZP borrel op donderdag 26 oktober. In 2019 zijn wij hier mee gestart en na dit succes blijven wij dit voortzetten.
ZZP borrel 1 HighQ 2019

Wilt u weten wat er speelt in de financiële markt? Met wat voor ontwikkelingen u als ZZP’er te maken heeft? Waar de kansen en mogelijkheden voor u als ZZP’er liggen? Wij bespreken dit graag met u tijdens onze HighQ – ZZP borrel. In 2019 zijn wij hier mee gestart en na dit succes blijven wij dit 3 keer per jaar voortzetten.

Driemaal per jaar organiseren wij een borrel op onze unieke locatie in Kamerik. De sessie zal om 18:00 uur starten en duren tot 22:00 uur. U zult op de hoogte gebracht worden van alle ontwikkelingen, maar tegelijkertijd werken we ook aan de samenwerking tussen u als ZZP’er en HighQ. Elke borrel staat er weer een bepaald thema op de agenda, maar wordt u als ZZP’er ook punten in te brengen die besproken kunnen worden.

Wilt u ook graag aanwezig zijn bij de HighQ – ZZP borrel? Schrijf u dan nu in en wij houden u graag op de hoogte van de sessies die in de toekomst gaan plaatsvinden.

Hopelijk tot dan!

Datum & Tijd

Dag: Donderdag 26 oktober

Tijd: 18:00 – 22:00 uur

Locatie

De Kruipin 1c, 3471 BR Kamerik

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over HighQ en heb je een vraag over de wereld van finance en data? Stel dan gerust jouw vraag. We helpen je graag verder.

HighQ Helpt Jou Verder

Aanmelden nieuwsbrief