Kom aan tafel bij onze CFO Groep

HighQ pakt graag haar rol als verbinder en kennisdeler. Uit deze missie is de CFO Groep Nederland uit ontstaan: dé community voor CFO’s om kennis en ervaringen met elkaar te delen, te verbinden en samen te komen op de CFO Groep events.

HighQEvent 6
Padel Event HighQ Bart den Broeder

Word lid van CFO Nederland

CFO Groep Nederland is dé community voor netwerk & kennisdeling in Nederland voor CFO’s en andere financieel eindverantwoordelijken. We organiseren kennisevents, bedrijfsbezoeken, ontbijtbijeenkomsten en lunchtafelgesprekken. Daarnaast houden we interviews en delen we blogs, whitepapers en het laatste nieuws.

We brengen CFO’s met elkaar in contact als sparringpartner en faciliteren hen bij het oplossen van vraagstukken en het stellen van prioriteiten. Hier bent u als CFO aan het juiste adres voor de meest actuele kennis, voor persoonlijke en carrièreontwikkeling en voor een waardevol netwerk.

De impact van de
CFO Groep
Nederland

Lid worden CFO groep Nederland

Je deelt jouw kennis en ervaringen in een veilige omgeving met andere CFO’s. Ook breid je jouw netwerk uit en kun je met elkaar in discussie.     

Rond de tafel met CFO’s

Met deze bijeenkomst heb je de kans om andere CFO’s in het echt te ontmoeten. Dit organiseren we door middel van kennisevents, bezoeken en borrels.

CFO interviews

Hier lees je de verhalen van CFO’s in het hele land. Hoe ziet hun werk als financieel eindverantwoordelijke eruit?