Stap in hét young financials-netwerk

Persoonlijke ontwikkeling is één van de belangrijkste kernwaarden van HighQ. Daarom hebben we met Finance Talent Nederland een groep waarbij je de kans krijgt om kennis op te doen en deel te nemen aan leuke evenementen.

Header linkedin finance talent
word lid finance talent

Word lid van Finance Talent Nederland

Bij onze LinkedIn-groep Finance Talent Nederland kom jij terecht in het beste kennisnetwerk voor studenten en Young Financials. Samen met honderden leden doe je nieuwe kennis op, leer je elkaar beter leren kennen en kun je op zoek gaan naar de juiste (vervolg)stap in jouw carrière.

In deze groep vind en deel je alles wat jou als Young Financial verder kan helpen. Voorbeelden hiervan zijn stages, traineeships en vacatures, interessante artikelen, evenementen om elkaar te ontmoeten en vragen die je wilt stellen. Meld je aan bij Finance Talent Nederland en ervaar de voordelen van deze groep.

De voordelen van Finance Talent Nederland

Een groep vol financiële talenten

Maak kennis met honderden andere jonge financials en leer ze beter kennen via leuke evenementen.

Doe kennis en ervaring op

In deze LinkedIn-groep vind je de nieuwste stages en vacatures, interessante artikelen en kun je altijd om adviezen vragen.

Breid je netwerk uit

Het is belangrijk om vroeg in je carrière mensen te leren kennen. Ontmoet elkaar online of in het echt en vergroot je netwerk.

Finance talent Nederland events

Bij HighQ organiseren we ook evenementen die perfecte bij Finance Talent Nederland aansluiten. Kortom: een perfecte plaats om laagdrempelig andere talents te ontmoeten! Bekijk onze agenda voor alle aanstaande evenementen.

Finance talent foto 3
word lid finance talent
Header linkedin finance talent