Onze Interim finance professionals brengen jouw organisatie verder

Onze Interim finance professionals staan voor je klaar om tijdelijk een functie te vervullen, expertise te leveren of de periode naar een structurele oplossing te overbruggen. Zij brengen weer rust en stabiliteit in jouw organisatie en zorgen voor continuïteit van de business, zolang als nodig is.

Bart den Broeder

Klanten

Krijg de juiste inzichten

Kies voor rust en zekerheid

Als organisatie wil je graag beheersbaar groeien en een stabiele omgeving voor je medewerkers creëren. Maar door een gebrek aan tijd, mensen of expertise lukt dat soms simpelweg niet. Met de interim finance professionals van HighQ creëer je rust en stabiliteit in situaties waarbij je tijdelijk extra capaciteit nodig hebt.

Jouw voordelen

Als jouw organisatie sterk groeit of als iemand tijdelijk wegvalt, wil je snel een goede kracht die dit gat voor jou opvult. HighQ maakt dit mogelijk. Hier ontdek je die voordelen die onze interim finance professionals bieden.

Continuïteit

Onze interim professionals passen zich snel aan jouw organisatie aan. Zij vangen als volwaardig teamlid probleemloos de (tijdelijke) afwezigheid van een medewerker op.

Kennis en ervaring

Door het hoge niveau van onze interim finance professionals weet je zeker dat zij branchekennis en ervaring brengen waar jij behoefte aan hebt.

Een snelle match

Door ons matchingsproces en jarenlange ervaring weten wij aan wie jouw organisatie behoefte heeft. We stellen daarom snel de juiste persoon bij jou voor.

Blauwe Q rechtsonder

De expertises van onze interim financials

Alle HighQ interim financials hebben een afgeronde hbo+ opleiding als basisniveau. Bij ons blijven ze continu in ontwikkeling, zowel met soft- als hard skills. Zo weten wij én jij zeker dat onze financials altijd op de hoogte zijn van de laatste financiële ontwikkelingen en kunnen we jouw organisatie optimaal ondersteunen.

Onze interim finance professionals hebben kennis over een breed scala aan financiële onderwerpen, zoals ERP-implementaties, cashflow, IFRS, planning & control, business intelligence, Power BI, risicomanagement en de inrichting van de financiële organisatie. Bovendien maken zij de vertaling van theorie naar praktijk en dus naar jouw organisatie.

Expertises van Interim professionals

Onze werkwijze

HighQ zorgt voor een goede match tussen jouw organisatie en onze interim professional. Dit doen wij aan de hand van vier stappen:

1. Profielschets

Eerst vragen wij waar een goede interim finance professional bij jullie aan moet voldoen.

2. Matchen

Daarna vinden wij geschikte professionals die passen bij jouw organisatie.

3. Voorstellen

Vervolgens komen jullie bij elkaar aan tafel om te kijken of er inderdaad een match is.

4. Start van de opdracht

Onze finance professional start met zijn opdracht en brengt met zijn expertise rust en stabiliteit.

Blauwe Q rechtsonder

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over HighQ en heb je een vraag over de wereld van finance en data? Stel dan gerust jouw vraag. We helpen je graag verder.

HighQ Helpt Jou Verder