De consultancy oplossingen van HighQ

Onze consultants sturen jouw organisatie met Power BI en een datagedreven aanpak om meer structuur en inzicht te krijgen in jouw financiële cijfers. Zo brengen we je van data naar inzicht naar optimalisatie. Lees hier hoe wij dit doen.

Consultancy oplossing header

Klanten

Jouw antwoord en data

Jouw antwoord op
data en processen

De data consultants van HighQ brengen je verder met een uitgebreid aanbod aan oplossingen voor data- en informatievraagstukken. Als je inzicht wilt in al jouw beschikbare data en gegevens, ondersteunen we je door middel van performance management, dashboards en BI. Door datagedreven te werk te gaan, komen wij tot de beste oplossing.

Ben je op zoek naar ondersteuning om processen in te richten, te structureren en te verbeteren? Dit doen we onder meer met procesoptimalisatie. Hierin helpen we je met oplossingen als budgettering, periodeafsluiting en het beheren van gegevens.

Zo brengen onze
consultants je verder

Hieronder vind je een overzicht van onze oplossingen. Klik op één van deze oplossingen voor meer informatie en de werkwijze van onze consultants en BI-specialisten.

Dashboarding & BI-tooling

Onze BI-specialisten creëren voor jou een nieuw dashboard, of optimaliseren je huidige dashboard. Ook denken we mee met het formuleren van KPI’s.

Performance management

Onze financieel consultants maken de cijfers van je organisatie via dashboarding en BI inzichtelijk. Zo weet jij hoe je verder kunt groeien.

Procesoptimalisatie

Wij geven je inzicht in je huidige bedrijfsprocessen en zorgen voor meer structuur, waardoor je jouw processen optimaliseert.

BiggerYellow circle bottom-left

Praktisch en pragmatisch

Met gezond boerenverstand, een praktische aanpak en datagedreven werk gaan we met jou aan tafel zitten. Hierbij spreken we af hoe we jouw vraagstuk het beste op kunnen lossen.

HighQ brengt een hoop kennis en ervaring mee, waardoor we jou advies op maat kunnen geven. Met onze enthousiaste groep (financiële) consultants en BI-specialisten brengen wij jouw organisatie verder.

Praktisch en pragmatisch
Consultancy Brochure mockup

Download onze brochure

Wil je meer informatie over HighQ en de manier waarop onze consultants jouw organisatie verder kunnen helpen? Download dan onze brochure.