Zo brengen dashboards & BI jou verder

Het kan in je organisatie lastig zijn om in één oogopslag te zien hoe alles ervoor staat. De consultants van HighQ helpen je structuur en inzicht te krijgen in al jouw data. Zo zie je wat er goed gaat in je organisatie en waar er ruimte voor groei is.

Dashboard en BI Statistics Met HighQ
HighQ - Onze oplossingen

Onze oplossingen

Een overzichtelijk dashboard is een krachtig hulpmiddel bij het verkrijgen van de juiste inzichten voor jouw informatievraagstuk. Een passende oplossing hiervoor is een KPI-dashboard (Key Performance Indicator), waarbij je met behulp van KPI’s doelen opstelt voor de korte en lange termijn. Het dashboard zorgt ervoor dat je altijd een actueel overzicht hebt van de doelen en in één oogopslag ziet wat de status is en of je moet bijsturen.

HighQ helpt je om te bepalen welke KPI’s er voor je organisatie nodig zijn en welke jouw strategische doelen ondersteunen. Samen met onze professionals kijk je naar het opstellen van deze KPI’s en een dashboard dat hierbij past. Zo krijg je grip op je bedrijfsresultaat.

HighQ heeft specialisten die zich volledig toespitsen op Business Intelligence (BI). Zij ontwikkelen op basis van jouw informatiebehoefte een nieuw dashboard of kijken hoe ze jouw bestaande dashboard kunnen optimaliseren. Wanneer je dashboard klaar is, helpen onze specialisten je om je medewerkers mee te nemen in het gebruik van het dashboard en het sturen op basis van de beschikbare inzichten.

Onze oplossingen
Consultancy Brochure mockup

Download onze brochure

Wil je meer informatie over HighQ en de manier waarop onze consultants jouw organisatie verder kunnen helpen? Download dan onze brochure.