Dit is hoe HighQ jou verder helpt

Bij HighQ zijn we continu bezig om je organisatie verder te helpen op het gebied van finance en data. Lees hier hoe we na meer dan 30 jaar nog steeds onze gezonde boerenverstand toepassen.

HighQ Helpt Jou Verder

Klanten

HighQ - Onze oplossingen

Onze oplossingen

Onze mensen staan klaar om voor jou de beste oplossing te vinden. Dit doen onze consultants met een aantal verschillende methodes. Voorbeelden hiervan zijn de implementatie van dashboards en BI-tooling, data mining en procesoptimalisatie. Hiermee krijg je structuur in je data en kun je dit omzetten naar bruikbare informatie.

Daarnaast bieden we je ook oplossingen om bij te springen met het behalen van je doelen. Met de hulp van interim financials helpen we je de volgende stap te zetten. We kijken welke interim het beste bij je past, zodat jouw organisatie de tijd en mankracht heeft om groei te realiseren en projecten succesvol op te starten.

Onze klanten aan het woord

"HighQ was het missende puzzelstukje binnen dit project. De link tussen data en de rapportage behoefte van Sportbedrijf Rotterdam."

Het verhaal van Sportbedrijf Rotterdam

Jack Toutenburg,

Projectmanager

Lees meer

“HighQ heeft ons met Data Mining inzicht gegeven in hoe we ons orderverwerkingsproces nog verder kunnen optimaliseren!”

Het verhaal van Geostick

Nico Veenstra,

Controller Geostick

Lees meer

“Het Power BI-dashboard van HighQ geeft ons nu eenduidige en actuele informatie over sales voor alle niveaus in onze organisatie.”

Het verhaal van Corrosion

Arjan de Goffau,

CFO Corrosion

Lees meer

“Dankzij HighQ hebben we nu niet alleen een geautomatiseerde planningstool, maar ook een dashboard met onze belangrijkste sturingsinformatie!”

Het verhaal van Tsavo

Jeroen Heus,

Finance Manager Tsavo

Lees meer

"Met de hulp van de consultants van HiqhQ hebben we nu in veel minder tijd veel meer informatie in onze weekrapportages!"

Het verhaal van Oké Groep

Micheal van Nol,

Algemeen Directeur Oké Groep

Lees meer

De kernwaarden
van HighQ

Bij HighQ vinden we het belangrijk dat we niet alleen naar de cijfers kijken, maar ook naar de mensen achter deze cijfers. We kijken naar de persoon en willen dat deze zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Dit geldt voor zowel onze eigen medewerkers als klanten.

Verder hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we verschillende trainingen aan én kun je meedoen aan onze HighQ Academy. Hiermee ben je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen finance en data.

HighQ Kernwaarden
Interim consultancy mockup

Download onze brochure

Wil je meer informatie over HighQ en de manier waarop onze consultants en finance professionals jouw organisatie verder kunnen helpen? Download dan nu één van onze brochures.