HighQ gaat de samenwerking aan met Staan: lees hier meer.

Het verhaal van Oké Groep

"Met de hulp van de consultants van HiqhQ hebben we nu in veel minder tijd veel meer informatie in onze weekrapportages!" - Micheal van Nol, Algemeen Directeur Oké Groep
Logo Oke group

Oké Groep is werkzaam in de schoonmaak, vastgoedonderhoud en milieutechniek. Van reguliere en periodieke schoonmaak van gebouwen tot specialistische reinigingsklussen, asbestsanering en ontruimingen. Sinds de oprichting in 1986 groeiden ze uit tot een gerenommeerd bedrijf met een betrouwbaar imago. Door regionaal te werken zit Oké Groep altijd dichtbij en kunnen ze snel en flexibel inspelen op de wensen van de klant.

Altijd financieel inzicht met Power BI

Het management van Oké Groep heeft behoefte aan dagelijks inzicht in de financiële stand van zaken. Denk hierbij onder meer aan de winst- en verliesrekening, onderhanden werk en het beschikbare werkkapitaal. Daarnaast is er een sterke behoefte aan operationele stuurinformatie. Met behulp van deze informatie kunnen zowel het management als de operationele afdelingen waardevolle inzichten verkrijgen en gericht te werk gaan.

De rol van HighQ Insights

HighQ en Oké Groep zijn om tafel gegaan om de KPI’s, eisen en wensen voor verschillende (financiële) rapportages in kaart te brengen. Dankzij de ervaring van de consultants van HighQ in finance en data wordt het management uitgedaagd kritisch te kijken naar de behoeften voor de rapportage. Hierdoor komen alleen de voor het management meest belangrijke stuurgegevens in de financiële rapportage.

Na de gezamenlijke inventarisatiefase ging HighQ aan de slag met de uitvoering. De data- en procesconsultants zijn breed opgeleid en hebben Oké Groep ontzorgd op gebied van dataontsluiting, het prepareren en transformeren van de data, het bouwen van de rapportages en overdracht aan de organisatie. En bij nieuwe wensen van Oké Groep staan de consultants van HighQ Insights graag klaar om te helpen!

Hoe brengt HighQ de stuurinformatie verder bij Oké Groep?

  • Sparringpartner voor de organisatie dankzij kennis op finance- en datagebied 
  • Dagelijks inzicht in belangrijkste financiële gegevens
  • Ruim 6 uur tijdsbesparing per week
  • Verbeterde inzichten met verschillende dwarsdoorsnedes van de data
  • Sneller inzicht voor de belanghebbenden met behulp van de rapportages

Neem contact op

Wil je meer weten over hoe de consultants van HighQ jouw organisatie verder kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je om de tafel om je er alles over te vertellen!

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over HighQ en heb je een vraag over de wereld van finance en data? Stel dan gerust jouw vraag. We helpen je graag verder.

HighQ Helpt Jou Verder

Aanmelden nieuwsbrief