Personeel

Home / Onze oplossingen / Personeel
Onze oplossingen - Personeel
HighQ brengt finance verder met personeel

Elke organisatie streeft naar continuïteit en het liefst ook naar groei. Maar soms kom je er simpelweg niet uit. Door gebrek aan tijd, mensen of expertise. De vaart raakt eruit en projecten komen niet van de grond. Een goed moment om HighQ in te schakelen!

HighQ helpt je met de inzet van (interim) financials op tijdelijke en vaste posities, talentontwikkeling van (jonge) financials en coaching. Onze financials zijn stuk voor stuk teamplayers met gezond boerenverstand en plezier in hun vak. Ze lopen graag een stapje harder om je verder te helpen en zijn pas tevreden als er boven verwachting is gepresteerd.

Onze financials komen graag bij jou aan tafel!

Wij brengen finance verder

HighQ Brengt Finance Verder | Benieuwd naar hoe de financials van HighQ jouw organisatie een boost kunnen geven? Neem dan contact met ons op.
Bezetting

Zoek je tijdelijk extra capaciteit voor een project of vervanging van een medewerker? Of naar vaste invulling van een vacature in je financiële kolom? HighQ helpt met interim-oplossingen en werving & selectie. Wij gaan met je om de tafel voor de perfecte match.

Lees meer
Persoonlijke ontwikkeling

Als je je goed voelt en bijblijft, dan functioneer je het beste. Daarom helpen we ook jouw financials graag verder in hun ontwikkeling. Zowel individueel als in teamverband. HighQ biedt coaching en trainingen op het gebied van hard en soft skills.

Lees meer
HighQ Brengt Finance Verder | Benieuwd naar hoe de financials van HighQ jouw organisatie een boost kunnen geven? Neem dan contact met ons op.
Team

Voor een goed functionerend team zijn heldere processen en functieprofielen onmisbaar. Maar de teamleden moeten ook bij elkaar passen qua persoonlijkheid en effectief kunnen samenwerken. HighQ begeleidt de inrichting en de ontwikkeling van teams.

Lees meer
Wil je meer informatie over onze oplossingen voor Personeel?

Wil je weten hoe HighQ jou verder kan helpen? Hoe we onze oplossingen voor Personeel inzetten voor continuïteit en groei bij jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je om de tafel zitten!

"Bij HighQ krijg ik alle kansen om mijzelf te blijven ontwikkelen als financial."

Uit de wereld van HighQ

Up-to-date blijven over de wereld van finance? Benieuwd waar HighQ zich mee bezighoudt? Lees het in onze blogs!